Γειά σας, είμαι ο ιδιοκτήτης της παρούσας ιστοσελίδας, είμαι φίλος με μια “γατομαμά”, κι έτσι και μου ήρθε η ιδέα, σε συνεργασία μαζί της, να σας προσφέρουμε μια διαδικτυακή πλατφόρμα για να μπορέσουμε να συνδεθούμε, να τα πούμε, και να εργαστούμε για έναν όμορφο σκοπό, που είναι η εκτροφή και παροχή βοήθειας σε “αγριόγατες” “γάτες του δρόμου” (αδέσποτα γατιά).

Η δική μου ταπεινή άποψη είναι πως τα ζώα, όπως και ο άνθρωπος, θα πρέπει να ζούνε ελέυθερα, αλλά μιας και τα πράγματα είναι ως έχουν, πιστεύουμε πως τουλάχιστον, εφόσον ζούν ανάμεσά μας και οι γάτες, ιδιαιτέρως εδώ στην Ελλάδα, ως “αδέσποτες” (ελέυθερες αλλά μέσα στην κοινωνία μας), πως θα πρέπει να προσφέρουμε κι εμείς μια βοήθεια σ’ αυτές και να δουλέψουμε ώστε να έχουν κι αυτές ενα καλύτερο μέλλον.

Σας τα γράφουμε αυτά ως μια εισήγηση για να δώσουμε μια εικόνα του σκοπού αυτής της σελίδας, και θα χαρούμε πάρα πολύ να συζητήσουμε μαζί σας, να ακούσουμε τις εντυπώσεις σας, τις γνώμες σας και τις προτάσεις σας.

Για αρχή, επειδή είναι εθελοντική αυτή η δουλειά και βγαίνει απο τη δική μας τσέπη που δυστυχώς πρέπει να καλύψει και άλλα έξοδα, θα σας παρακαλούσαμε να μας βοηθήσετε να 1. φτιάξουμε κάτι όμορφο, μαζί, για όλους μας, και για τις γάτες της Αθήνας και Ελλάδας γενικότερα, και 2. να αναπτύξουμε αυτό εδώ το πρότζεκτ ώστε να μπορέσουμε να καλύψουμε κάποια ζητήματα που είναι για παράδειγμα η ενημέρωση, η στήριξη γατιών που βρίσκονται σε ανάγκη πιθανόν, να μπορέσουμε να ταϊσουμε και καμια γάτα, να αναπτύξουμε μια όμορφη ομάδα εθελοντών που θα μας βοηθήσουν, σας ζητάμε για αυτό το λόγο την συμμετοχή σας, και εφόσον μπορείτε και θέλετε, και την οικονομική σας ενίσχυση.

Επιθυμούμε να εργαστούμε με πλήρη διαφάνεια, και δεν έχουμε ως σκοπό να κοροϊδέψουμε κανέναν, γιαυτό θα ήθελα σε πρώτη φάση να σας προτείνω δύο ή τρία πράγματα στα οποία θα μπορούσατε κι εσείς να συνεισφέρετε: 1. Να μαζέψουμε κάποιο ποσό ώστε να πληρώσουμε για τα έξοδα αυτής της ιστοσελίδας και όσων άλλων εξόδων σχετίζονται με αυτήν. 2. Να δημιουργήσουμε μια βάση στην Αθήνα που να μπορούμε να μαζευτούμε, να προσφέρουμε φροντίδα σε τυχόν γατιά που βρίσκονται σε ανάγκη, και 3. Να μαζέψουμε κάποιους εθελοντές που με την παρουσία τους να θέλουν και να μπορούν να προσφέρουν προσωπικά την βοήθειά τους.

Πιστεύουμε ειλικρινά πως αυτό το πρότζεκτ μπορει να εξελιχθεί σε κάτι πολύ όμορφο, και ελπίζουμε να σας αρέσει αυτή η ιδέα και να θέλετε κι εσείς να συμμετάσχετε.

Κάποια πράγματα για την γατομαμά μας:

Η γατομαμά μας είναι 27 ετών, φροντίζει πολλές γάτες και έχει ανάγκη να βρεί τρόπους να βοηθηθεί σ’ αυτό ώστε να μπορέσει να προσφέρει με μεγαλύτερη άνεση την βοήθεια που ήδη προσφέρει εδώ και χρόνια. Δεν θα σας πούμε πολλά παραπάνω, ελπίζουμε πως θα γνωριστούμε κιόλας σιγά σιγά και με τον καιρό, και ελπίζουμε να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια όμορφη πλατφόρμα για την σύνδεση φιλόζωων (και γενικότερα δηλαδή) και γατομαμάδων/μπαμπάδων.

Ευχαριστούμε πολύ για την ανάγνωση, αναμένουμε τα σχόλια σας παρακάτω!

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλοντάς μας ένα e-mail στο info@gatomama.gr, θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε μαζί σας!

gatomama.gr (c) 2019